Δράσεις 2023-2024

Ατομικές συνεδρίες για ενήλικες, εφήβους και παιδιά

Οι συνεδρίες έχουν σκοπό την προσωπική ανάπτυξη και διεύρυνση κάθε ατόμου ώστε να είναι σε θέση να λειτουργεί πιο ικανοποιητικά μέσα στη ζωή του & να έχει καλύτερη επίγνωση του εαυτού του και των σχέσεών του με τους άλλους. Οι συνεδρίες γίνονται στον χώρο μας, αλλά και διαδικτυακά.


Συνεδρίες ζεύγους και οικογένειας

με σκοπό την ανάπτυξη της επικοινωνίας μέσα στο σύστημα των σχέσεων, την έκφραση συναισθημάτων, τη διαχείριση συγκρουσιακών καταστάσεων και αλλαγών.


il_570xN.871543413_mcl6 Εργαστήρια γνωριμίας με το Ψυχόδραμα

Βιωματικές συναντήσεις γνωριμίας και επανασύνδεσης με την ομαδική μέθοδο του ψυχοδράματος οργανώνονται κάθε μήνα. Κάθε εργαστήρι είναι αυτοτελές και η συμμετοχή είναι ανοιχτή στους ενδιαφερόμενους κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.


Βιωματικές ομάδες ψυχοδράματος για ενήλικες

Μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας, εμπιστοσύνης και ασφάλειας, τα άτομα αγγίζουν τα θέματα που τους απασχολούν με βιωματικό τρόπο, μοιράζονται τις εμπειρίες τους και αισθάνονται μέρος μιας κοινότητας ανθρώπων που βελτιώνει την ύπαρξή τους.


Εργαστήρια & ομάδες για παιδιά & εφήβους

Βιωματική σειρά ομαδικών εργαστηρίων με σκοπό το μουσικοκινητικό παιχνίδι βρεφών με τους γονείς τους (1,5 έως 3 ετών) & προνηπίων (3,5 έως 4,5 ετών) ,την δημιουργική έκφραση παιδιών νηπιαγωγείου και πρώτωνν τάξεων δημοτικού (5-7 ετών), την συναισθηματική & κοινωνική ανάπτυξη παιδιών σχολικής ηλικίας (8 & 10 ετών), την ενδυνάμωση των προεφήβων (11-14 ετών) και την αυτογνωσία εφήβων & νέων (15-19 ετών).


Επιμορφωτικά σεμινάρια για γονείς & ειδικούς

Κατά τη διάρκεια του έτους, ανακοινώνονται βιωματικά σεμινάρια εκπαίδευσης στο ψυχόδραμα, αλλά και επιμορφωτικά θεματικά εργαστήρια για γονείς και ειδικούς.


σήμα ΨΥΚΑΠ

Εκπαίδευση στο Ψυχόδραμα: Ένα τετραετές εκπαιδευτικό πρόγραμμα, με διεθνή αναγνώριση, σε συνεργασία με το ΨΥΚΑΠ, που απευθύνεται σε επαγγελματίες, ειδικούς και φοιτητές στον τομέα της ψυχικής υγείας & κοινωνικής εργασίας και αποσκοπεί στην απόκτηση Διπλώματος Ψυχοδραματιστή.