Ατομικές συνεδρίες

Στο χώρο παρέχονται ατομικές συνεδρίες ψυχολογικής υποστήριξης, ψυχοθεραπείας και προσωπικής ανάπτυξης ενηλίκων, εφήβων* και παιδιών*,καθώς και συνεδρίες ζεύγους.

Κάθε συνεδρία πραγματοποιείται συνήθως μία σταθερή ημέρα και ώρα της εβδομάδας, που καθορίζεται μεταξύ μας κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

Η συνολική διάρκεια της ατομικής θεραπείας μπορεί να διαρκέσει από λίγες εβδομάδες έως και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, ανάλογα με τις ανάγκες και τους προσωπικούς στόχους κάθε ατόμου.

* Η συναίνεση των γονέων και μία πρώτη γνωριμία μαζί τους είναι απαραίτητη για την έναρξη ατομικών συνεδριών με παιδιά και εφήβους.

________________________

Συνεδρίες εξ’ αποστάσεως, μέσω skype: 

Σε ειδικές περιπτώσεις που οι κατ’ιδίαν συναντήσεις στο χώρο του γραφείου είναι αδύνατο να πραγματοποιηθούν, είτε λόγω διαμονής στην επαρχία ή το εξωτερικό, είτε λόγω κινητικών και άλλων ιατρικών προβλημάτων, οι συνεδρίες μπορούν να γίνονται διαδικτυακά, μέσω βιντεοκλήσεων Skype. Ύστερα από τηλεφωνική επικοινωνία, κλείνουμε το ραντεβού μας και σας αποστέλλονται ηλεκτρονικά οι αρχές ηθικής δεοντολογίας που διέπουν τις διαδικτυακές συνεδρίες, καθώς η διαδικασία πραγματοποίησης τους. Μπορούμε να ξεκινήσουμε, αφού συνδεθούμε μέσω skype εδώ .

H συμβουλευτική υποστήριξη μέσω του διαδικτυακού προγράμματος skype είναι μια αναγνωρισμένη, αποτελεσματική και ασφαλής τεχνική για ψυχολογική υποστήριξη από το ISMHO (International Society for Mental Health On Line).

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.