Ομάδες ψυχοδράματος ενηλίκων

Σε μια ομάδα προσωπικής ανάπτυξης & ψυχοδράματος..

..τα άτομα, αρχικά άγνωστα μεταξύ τους, σταδιακά βρίσκουν κοινά μεταξύ τους, δένονται και αγγίζουν ολοένα και περισσότερο τα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους, μέσα σε ένα κλίμα χαλαρότητας, ασφάλειας συνεργασίας, εμπιστοσύνης και αλληλοστήριξης με τον συντονιστή συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι αναζήτησης.


Το ψυχόδραμα αφορά όλους

born free and equalτους ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν λίγο καλύτερα τον εαυτό τους, να κοιτάξουν βαθύτερα τις σχέσεις τους, να εκφράσουν συναισθήματα και σκέψεις ανείπωτες, να ανοίξουν ακόμα περισσότερο προς τη ζωή και να μπορούν να υπάρξουν αρμονικά μέσα τους και γύρω τους.

Γνωρίστε το ψυχόδραμα…

…παρακολουθώντας κάποιο από τα εισαγωγικά εργαστήρια γνωριμίας με το ψυχόδραμα, όπου έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μία πρώτη επαφή με τη μέθοδο αυτή και να αποφασίσετε τη συμμετοχή σας σε μία από τις βιωματικές ομάδες του χώρου.

tree-of-life3Βιωματικές ομάδες |2022-2023|*:

◊ Δευτέρα: 19.15- 21.45  Η απογευματινή ομάδα ενηλίκων συνεχίζεται από τον Σεπτέμβριο σε δεκαπενθήμερη βάση (2 φορές/μήνα).

◊ Πέμπτη: 10.00-12.30 Η πρωινή ομάδα ενηλίκων ξεκινά τον Σεπτέμβριο σε δεκαπενθήμερη βάση (2 φορές τον μήνα) και παραμένει ανοιχτή σε νέα μέλη.

◊ Τετάρτη 19.00- 21.30  Η νέα απογευματινή ομάδα είναι ανοιχτή σε νέα μέλη και ξεκινά τον Σεπτέμβριο και λειτουργεί σε δεκαπενθήμερη βάση (2 φορές/μήνα).

Σημαντικές πληροφορίες:

  • Η τελική ημέρα καθώς και η διάρκεια διεξαγωγής κάθε ομάδας ενδέχεται προσωρινά να αλλάξει μέχρι την ολοκλήρωση σχηματισμού των ομάδων.
  • Οι ομάδες θα λειτουργήσουν έως μέσα Ιουλίου και θα παραμείνουν ανοιχτές σε νέα μέλη έως την συμπλήρωση των θέσεων.
  • Νέες ομάδες θα σχηματιστούν σε περίπτωση πληρότητας, λόγω περιορισμένων θέσεων συμμετοχής.
  • Τα μέλη των βιωματικών ομάδων δικαιούνται μειωμένες τιμές στην επιπλέον συμμετοχή τους σε εργαστήρια και ατομικές συνεδρίες.

*Για τη συμμετοχή σας σε κάποια βιωματική ομάδα ψυχοδράματος  επικοινωνήστε εδώ και έπειτα από μία συνάντηση γνωριμίας στο γραφείο, δηλώνετε τη συμμετοχή σας.

____________________

Ανοιχτά εργαστήρια ψυχοδράματος 2019-2020

Εισαγωγικά Εργαστήρια Ψυχοδράματος διοργανώνονται καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους, είτε ως αυτοτελή διήμερα εργαστήρια, είτε ως εισαγωγικές συναντήσεις γνωριμίας σε πρωινό χρόνο, για όσους επιθυμούν να γνωρίσουν από την αρχή αυτή τη μέθοδο με τη δυνατότητα να ενταχθούν σε σταθερές ομάδες και προγράμματα εκπαίδευσης ή και για όσους επιθυμούν να κρατήσουν μια σύνδεση με το ψυχόδραμα, το μοίρασμα, την προσωπική δουλειά και την ομαδική διαδικασία!

Περισσότερες πληροφορίες & εγγραφές εδώ..

Διαβάστε επίσης:

άρθρο1

Σχολιάστε

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.