ΨΥΚΑΠ & συνεργάτες

Το Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας (ΨΥΚΑΠ) ιδρύθηκε το 2000 με σκοπό την ανάπτυξη και διάδοση του ψυχοδράματος ως φιλοσοφία ζωής μέσα από την οποία τα άτομα αναπτύσσουν αυθορμητισμό και δημιουργικότητα. Το ΨΥΚΑΠ αναγνωρίστηκε ως εκπαιδευτικό κέντρο Ψυχοδράματος από την FEPTO (Federation of European Training Organisations), στο Ετήσιο Συνέδριο στην Γλασκώβη της Σκωτίας το 2008.

Ο Κωνσταντίνος Λέτσιος, κλινικός ψυχολόγος, εκπαιδευτής ψυχοδράματος και διευθυντής του ΨΥΚΑΠ, σπούδασε ψυχολογία στο Eötvös Lorand University  της Βουδαπέστης, από το οποίο αποφοίτησε το 1981. Από το 1982 έως το 1985 παρακολούθησε μεταπτυχιακά μαθήματα στην κοινωνική ψυχολογία στην Ecole Pratique des Hautes Etudes στο Παρίσι. Εκπαιδεύτηκε στο ψυχόδραμα κυρίως από τον Dr. Max Clayton (1935- 2013), μαθητή του J.L.Moreno, πιστοποιημένο ψυχοδραματιστή, εκπαιδευτή Ψυχοδράματος (TEP: Psychodramatist, Trainer, Educator and Practitioner) και ιδρυτή της Αυστραλιανής και Νεοζηλανδέζικης Εταιρείας Ψυχοδράματος (ΑΝΖPΑ), του οποίου η ψυχοδραματική αντίληψη, φιλοσοφία και πρακτική αποτελεί μέχρι και σήμερα καθημερινός οδηγός στην εκπαιδευτική και θεραπευτική πρακτική του κέντρου.

ΨΥΚΑΠ:  210-6462797| http://www.psychodrama.gr

______________________

Ο Ψυχοδραματικός Χώρος, δημιουργήθηκε το 2009 από την Έλενα Καβροχωριανού. Ακολουθεί συστηματικά την υπαρξιακή και βαθιά ανθρώπινη φιλοσοφία της ψυχοδραματικής μεθόδου, έτσι όπως την διδάχτηκε στο ΨΥΚΑΠ, με το οποίο συνεργάζεται καθημερινά ως ψυχολόγος, πιστοποιημένη ψυχοδραματίστρια, επόπτης επαγγελματιών και εκπαιδεύτρια ψυχοδράματος.


Εξωτερικοί συνεργάτες & χρήσιμοι σύνδεσμοι:

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s

Ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για την εξάλειψη των ανεπιθύμητων σχολίων. Μάθετε πως επεξεργάζονται τα δεδομένα των σχολίων σας.