Η Ψυχή σε δράση…
«Φανταστείτε την ψυχή να ξυπνάει όμορφα, να αρχίζει να κινείται, να γνωρίζει τον εαυτό της και τον κόσμο,να καθαρίζεται από όσα τη φιμώνουν και δεν την αφήνουν να ανοιχτεί και τέλος να χορεύει,να ονειρεύεται, να μιλάει, να νιώθει και να δημιουργεί..»
ΑΥΤΟΤΕΛΗ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΨΥΧΟΔΡΑΜΑ,
ΤΗ ΒΙΩΜΑΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΕΠΑΦΗΣ ΜΕ Ό,ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΜΑΣ!
Ο κύκλος αυτών των 3 αυτοτελών εργαστηρίων γνωριμίας με το Ψυχόδραμα, τη βιωματική μέθοδο επαφής με ό,τι έχουμε μέσα μας, ξεκίνησε το Σάββατο 31 Μαρτίου και ολοκληρώνεται το Σάββατο 2 Ιουνίου.
Το επόμενο εργαστήρι μας θα πραγματοποιηθεί:
Πότε: Σάββατο 2 Ιουνίου 16.00-20.00
_____
Πού: Ψυχοδραματικός χώρος- Μιχαλακοπούλου 163
_____
Γιατί: ποτέ δεν είναι αργά για να ξυπνήσουμε την ψυχή μας!
_____
Απευθύνεται σε: όλους τους ενήλικες, γονείς, ειδικούς, επαγγελματίες ή μη, που θέλουν να γνωρίσουν τη μέθοδο αυτή και να κάνουν μια αρχή στον κόσμο του Ψυχοδράματος συμμετέχοντας σε μια σταθερή βιωματική ομάδα προσωπικής ανάπτυξης ή ολοκληρώνοντας το πλήρες πρόγραμμα εκπαίδευσης στο Ψυχόδραμα!
_____
Συνδρομή: 30€ /αυτοτελές εργαστήρι ή 70€/σύνολο 3 εργαστηρίων
*Δίνεται βεβαίωση παρακολούθησης
_____
Εγγραφές: 2107484117, 6942624200 (καθημερινά 10π.μ-12μ.μ)
_____
Συντονίζει:Έλενα Καβροχωριανού (βιογραφικό)
Ψυχολόγος-Ψυχοδραματίστρια,
Εκπαιδεύτρια & Επόπτρια στο ΨΥΚΑΠ
http://www.psychologynet.wordpress.com