Βιωματικές ομάδες 2021-2022

Βιωματικές ομάδες ενηλίκων

Σε μια ομάδα προσωπικής ανάπτυξης & ψυχοδράματος..

..τα άτομα, αρχικά άγνωστα μεταξύ τους, αρχίζουν να βρίσκουν κοινά μεταξύ τους, να δένονται και να αγγίζουν ολοένα και περισσότερο τα θέματα που τους απασχολούν στην καθημερινότητά τους, μέσα σε ένα κλίμα χαλαρότητας, ασφάλειας συνεργασίας, εμπιστοσύνης και αλληλοστήριξης με τον συντονιστή συνοδοιπόρο σε αυτό το ταξίδι αναζήτησης.

Το ψυχόδραμα αφορά όλους…

…τους απλούς, καθημερινούς ανθρώπους που θέλουν να γνωρίσουν λίγο καλύτερα τον εαυτό τους, να κοιτάξουν βαθύτερα τις σχέσεις τους, να εκφράσουν συναισθήματα και σκέψεις ανείπωτες, να ανοίξουν ακόμα περισσότερο προς τη ζωή και να μπορούν να υπάρξουν αρμονικά μέσα τους και γύρω τους.

Γνωρίστε το ψυχόδραμα…

…παρακολουθώντας κάποιο από τα εισαγωγικά εργαστήρια γνωριμίας με το ψυχόδραμα, όπου έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε μία πρώτη επαφή με τη μέθοδο αυτή και να αποφασίσετε τη συμμετοχή σας σε μία από τις βιωματικές ομάδες του χώρου.

Βιωματικές ομάδες |2021-2022|*:

◊ Δευτέρα: 19.30- 22.00: απογευματινή ομάδα ενηλίκων σε δεκαπενθήμερη βάση (2 φορές/μήνα) ξεκινά τον Σεπτέμβριο 2021.

◊ Πέμπτη: 10.00- 13.00- Πρωινή ομάδα ενηλίκων ξεκινά τον Σεπτέβριο σε δεκαπενθήμερη βάση (2 φορές το μήνα).

◊ Τετάρτη: 19.30- 22.00: Νέα απογευματινή ομάδα ενηλίκων ξεκινά σε δεκαπενθήμερη βάση (2 φορές/μήνα) τον Οκτώβριο 2021.

Σημαντικές πληροφορίες:

~Η τελική ημέρα καθώς και η διάρκεια διεξαγωγής κάθε ομάδας ενδέχεται προσωρινά να αλλάξει μέχρι την ολοκλήρωση σχηματισμού των ομάδων.
~Οι ομάδες θα λειτουργήσουν έως μέσα Ιουλίου και θα παραμείνουν ανοιχτές σε νέα μέλη έως τον Δεκέμβριο 2021.
~Σε περίπτωση νέου λοκντάουν λογω covid, οι ομάδες θα συνεχιστούν διαδικτυακά.
~Νέες ομάδες θα σχηματιστούν σε περίπτωση πληρότητας των θέσεων συμμετοχής
~Τα μέλη των βιωματικών ομάδων δικαιούνται μειωμένες τιμές στην επιπλέον συμμετοχή τους σε εισαγωγικά εργαστήρια και ατομικές συνεδρίες.

*Για τη συμμετοχή σας σε κάποια βιωματική ομάδα ψυχοδράματος για την χρονιά 2021-2022, επικοινωνήστε εδώ και έπειτα από μία συνάντηση γνωριμίας στο γραφείο, δηλώνετε τη συμμετοχή σας.

-Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να παρακολουθήσετε κάποιο από τα αυτοτελή εργαστήρια γνωριμίας με το Ψυχόδραμα, που οργανώνεται κάθε μήνα από τον Σεπτέμβριο 2021 και έπειτα να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας σε μια σταθερή ομάδα Ψυχοδράματος.

ΨΥΧΟΔΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ|Έλενα Καβροχωριανού
Tηλ: 210-7484117
Email: e.kavrohorianou@gmail.com
Μιχαλακοπούλου 163, Αμπελόκηποι, 3ος όροφος