Εργαστήρια για εφήβους 15-18 ετών

Εμψύχωση για εφήβους 15-18 ετών

Όσα βιώνεις έχουν χώρο να ακουστούν..

«Φαντάσου να μπορείς να μοιραστείς τις ιστορίες σου και να δεις ότι δεν είσαι μόνο εσύ που σκέφτεσαι έτσι..Το μεγάλωμα έχει πολλές εντάσεις, αγωνία και εναλλαγές..Εδώ μπορείς να γελάσεις και να αποφορτιστείς από όσα κωμικοτραγικά σου συμβαίνουν..!»

Σε αυτό τον κύκλο 10 εργαστηρίων από τον Οκτώβριο έως και τον Ιούνιο 2019, οι έφηβοι έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τα όνειρά τους με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο.

Μαθαίνουν να διαχειρίζονται τις έντονες εναλλαγές της διάθεσής τους, αλλά και ο,τι τους απασχολεί στην καθημερινότητά τους, ενώ μοιράζονται την εμπειρία τους ομαδικά και νιώθουν αποδεκτοί ακριβώς γι αυτό που είναι.

Αξιοποιώντας τεχνικές από το ψυχόδραμα, το playback θέατρο του αυθορμητισμού και το role play, στόχος των μηνιαίων αυτών συναντήσεων είναι η στήριξη των εφήβων στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν μεγαλώνοντας.

10 δίωρες συναντήσεις από τον Οκτώβριο έως τον Ιούνιο 2019

Επόμενο εργαστήρι: Σάββατο 17 Νοεμβρίου 17.00-19.00

_______________________________________________________________

Έλενα Καβροχωριανού: Ψυχολόγος-Ψυχοδραματίστρια, Εκπαιδεύτρια & Ηθοποιός Playback Theatre

Γεωργία Καλλιντέρη: Κοινωνική λειτουργός-Ψυχοδραματίστρια

Περισσότερες πληροφορίες & Εγγραφές:
Ψυχοδραματικός Χώρος| ΨΥΚΑΠ Τηλ: 2107484117, 6942624200 Facebook: Ψυχοδραματικός ΧώροςΈλενα Καβροχωριανού Ομάδες & Εργαστήρια παιδιών & εφήβων

http://www.psychologynet.wordpress.com
http://www.psychodrama.gr