Αυτογνωσία για εφήβους

Όσα βιώνεις έχουν χώρο να ακουστούν..

«Φαντάσου να μπορείς να μοιραστείς τις ιστορίες σου και να δεις ότι δεν είσαι μόνο εσύ που σκέφτεσαι έτσι..Το μεγάλωμα έχει πολλές εντάσεις, αγωνία  και εναλλαγές..Εδώ μπορείς να αποφορτιστείς, να νιώσεις ότι σε δέχονται και σε κατανοούν, να κινητοποιηθείς διαφορετικά και να αποφασίσεις να μπεις ακόμα περισότερο στο παιχνίδι της ζωής..!»                                                                                                                       

Σε αυτό τον κύκλο 10 εργαστηρίων από τον Σεπτέμβριο 2020 έως και τον Ιούνιο 2021, έφηβοι και νέοι έχουν την δυνατότητα να εκφράσουν τις σκέψεις, τις ανησυχίες και τα όνειρά τους με δημιουργικό και ευχάριστο τρόπο.

Μαθαίνουν να διαχειρίζονται τις έντονες εναλλαγές της διάθεσής τους, τιας ασταμάτητες σκέψεις τους, αλλά και ο,τι τους απασχολεί στην καθημερινότητά τους, ενώ μοιράζονται την εμπειρία τους ομαδικά και νιώθουν αποδεκτοί ακριβώς γι’ αυτό που είναι.

Αξιοποιώντας τεχνικές από το ψυχόδραμα, το playback θέατρο του αυθορμητισμού και το role play, στόχος των μηνιαίων αυτών συναντήσεων είναι η στήριξη των εφήβων στις νέες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν μεγαλώνοντας.


  • Συναντήσεις: 1 Σάββατο/μήνα, 17.00-19.30
  • Έναρξη: Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2019
  •  Εγγραφές καθ΄όλη τη διάρκεια του έτους (με σειρά προτεραιότητας)

Διαδικασία εγγραφής: Συμπληρώστε την φόρμα συμμετοχής και σας καλούμε για μια συνάντηση γνωριμίας, όπου ολοκληρώνετε την εγγραφή σας.

_________________________________________________

Περισσότερες πληροφορίες:
Ψυχοδραματικός Χώρος| ΨΥΚΑΠ

Τηλ: 2107484117, 6942624200

www.psychodrama-choros.com | www.psychodrama.gr

______________________________________________________________________

Ας συνδεθούμε κι εδώ:


Διαβάστε επίσης:

άρθρο1