Πρόγραμμα δράσεων 2019-2020

 

Ατομικές συνεδρίες για ενήλικες, εφήβους και παιδιά

Οι συνεδρίες με την ψυχολόγο Έλενα Καβροχωριανού έχουν σκοπό την προσωπική ανάπτυξη και διεύρυνση κάθε ατόμου ώστε να είναι σε θέση να λειτουργεί πιο ικανοποιητικά μέσα στη ζωή του, να έχει καλύτερη επίγνωση του εαυτού του και των σχέσεών του με τους άλλους και να βρίσκει ξανά την εσωτερική του πληρότητα.

 

Συνεδρίες ζεύγους και οικογένειας

με σκοπό την ανάπτυξη της επικοινωνίας μέσα στο σύστημα των σχέσεων, την έκφραση συναισθημάτων, τη διαχείριση συγκρουσιακών καταστάσεων και αλλαγών.

 


Ανοιχτά Εργαστήρια Ψυχοδράματος

10 βιωματικά εργαστήρια γνωριμίας και επανασύνδεσης με την ομαδική μέθοδο του ψυχοδράματος. Κάθε εργαστήρι είναι αυτοτελές και η συμμετοχή είναι ανοιχτή στους ενδιαφερόμενους κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας.

 

 

Βιωματικές ομάδες ψυχοδράματος για ενήλικες

Μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας, εμπιστοσύνης και ασφάλειας, τα άτομα αγγίζουν τα θέματα που τους απασχολούν με βιωματικό τρόπο, μοιράζονται τις εμπειρίες τους και αισθάνονται μέρος μιας κοινότητας ανθρώπων που βελτιώνει την ύπαρξή τους.

 

Εργαστήρια & ομάδες για παιδιά & εφήβους

Βιωματική σειρά ομαδικών  εργαστηρίων με σκοπό την δημιουργική έκφραση των νηπίων (3-6 ετών), την συναισθηματική ανάπτυξη παιδιών πρώτης σχολικής ηλικίας (6-10 ετών, την ενδυνάμωση των προεφήβων (11-14 ετών) και εμψύχωση των εφήβων (15-18 ετών).

 

Επιμορφωτικά σεμινάρια για γονείς & ειδικούς

Κατά τη διάρκεια του έτους 2019-2020, ανακοινώνονται βιωματικά σεμινάρια εκπαίδευσης στο ψυχόδραμα, αλλά και επιμορφωτικά θεματικά εργαστήρια για γονείς και ειδικούς.

 

Πρόγραμμα δράσεων 2019-2020